O nama

Informacije o tvrtki

LUCEM d.o.o. za građevinu i promet nekretninama

OIB: 75560250332
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna
Žiroračun (Erste banka): HR7924020061100699219

About Image
About Image
About Image

LUCEM d.o.o. je tvrtka specijalizirana za projektiranje, nadzor, gradnju te prodaju modernih i visokokvalitetnih nekretnina visokogradnje, posebice urbanih vila. Gradimo stanove na području Osijeka, ali i na području Pule i okolice Zadra. Stanovi kakve preferiramo graditi najvećeg su standarda kvalitete izgradnje, počevši od samih građevinskih materijala sve do stručne implementacije pomno odabranih partnera specijaliziranih za određene vrste radova. Mi ugovorno jamčimo za isporučenu kvalitetu radova novogradnje svojim kupcima kako bi naši kupci mogli biti bezbrižni u svojem domu.

Osim stanogradnje, bitan nam je segment izgradnje odnosa sa kupcima i partnerima u Osijeku te stvaranje modela poslovne izvrsnosti. Trudimo se u najkraćem roku odgovoriti na sve upite vezane uz novogradnje naših objekata te savjetujemo i pomažemo u prostornom planiranju i uređenju interijera.


Ukoliko imate pitanja o stanovima na prodaju ili ideju za izgradnjom objekta kakvog nemamo trenutno u portfelju, ili jednostavno želite da ga izgradimo za Vas na posebnoj lokaciji, budite slobodni pa nam se javite te ćemo Vašim preferencijama i potrebama pristupiti individualno i na profesionalnoj razini.

Sjedište naše tvrtke nalazi se na adresi Josipa Huttlera 12, 31000 Osijek.

Želite znati više o tlocrtu, tehničkim specifikacijama ili imate pitanje javite nam se.

Posjetite nasViševica bb, Osijek

nazovite nas+385 95 883 8821

Lajkajte nas na facebook-u

Pratite nas na instagram-u

Copyright © 2017 Villa Portun